Geldinzamelen op internet

Hoe zamel je geld in via het internet

Geldinzamelen online; zo doe je dat!

crowdfunding-actie-starten Het is niet moeilijk om geld in te zamelen online. Er zijn tegenwoordig veel platforms die jou de mogelijkheid bieden makkelijk en snel een actiepagina op te maken en deze makkelijk te delen. Ook bieden zij de betaalinfra structuur aan zodat donateurs makkelijk via internet bankieren online hun donaties kunnen doen.
  • Steunactie Platform Hoe kan je makkelijk een online actie opzetten, delen en online donaties ontvangen. Er zijn tegenwoordig veel platformen die deze faciliteiten bieden. Bijvoorbeeld Steunactie.
  • Start een Steunactie

Makkelijk Online Crowdfunding

crowdfunding-actie-starten Je wilt makkelijk en snel een online actie kunnen opzetten. Daarvoor heb je keuze uit verschillende platformen. Kies een platform dat alles bied wat je zoekt. O.a. gratis kunnen starten en delen, no-cure no-pay, voordelige tarieven zodat je maximaal overhoudt van elke donatie, een collectanten functie zodat je ook het netwerk van anderen in kunt zetten, veel deel tools zodat je actie maximale exposure krijgt, goede begeleiding en een bereikbare klantenservice, enz.
  • Steunactie voor iedereen Eenvoudig en makkelijk een actie opzetten? Dan kies je het beste platform voor jouw actie. Steunactie voldoet aan alle eisen voor een krachtige inzamelactie die resultaat oplevert.
  • Over crowdfunding

Ook offline geldinzamelen mogelijk

crowdfunding-offline-starten Maar soms is het wenselijker om een offline actie te houden waarbij je mensen benadert op straat, deur aan deur, langs de lijn op het sportveld, op evenementen, enz. Dat kan dan met (s)teun fondsenwerving, een leuke en originele manier om geld in te zamelen offline.
  • Steun Fondsenwerving Als je meer neigt naar een offline actie waarbij je mensen ontmoet en kan overtuigen van je verhaal en doel dan is de inzet van (s)teun boekjes een leuke en originele manier om geld in te zamelen.
Klik hier